Belegondolni is rossz, amikor a nap közepén a mobilunk akkumulátor töltöttségi szintje nagyon alacsony és nincs a közelben konnektor vagy folyamatosan mozgásban vagyunk és nem tudjuk tölteni a telefonokat.

Típus: Adata PV110 | Forrás: Adata.com
Típus: Adata PV110 Forrás: Adata.com

Ilyenkor jól tud jönni egy PowerBank (vésztöltő / külső akkumulátor). Érdemes olyan külső akkumulátort választani ami képes a telefonunkat akár 2-3x-is feltölteni.

Javaslom, hogy legalább egy 6000mAh terméktől kezdj el keresgélni. Minél nagyobb a kapacitása, annyival többször tudod feltölteni a kütyüidet. A kapacitáson kívül vedd azt is figyelembe, hogy az USB-s kimenete hány Ampert (A) képes leadni. A nagyobb Amper leadással az eszköz is gyorsabban töltődik. A 2A leadású vésztöltők viszonylag gyorsan képesek feltölteni a telefonokat. Ha szeretnénk több eszközt egyszerre tölteni, akkor érdemes úgy választani, hogy több USB kimenete legyen az akkumulátornak, ekkor viszont előfordulhat, hogy az egyik USB-je kevesebb feszültséget képes leadni. Nézd meg az árukereső kínálatát.

Eszközeinket az autóban menet közben is tölthetjük, ilyen esetben érdemes beszerezni egy szivargyújtós töltőt. Szintén javaslom, hogy nézz szét az árukereső kínálatában.